gemino 30 rollator

Gemino 30 Rollator, de 100% lichtgewicht rollator van Handicare.

De Gemino 30 staat voor 100% vertrouwen, veiligheid, comfort en zekerheid. Deze lichtgewicht design rollator is makkelijk en veilig in gebruik door de eenvoudig in hoogte verstelbare duwhandvatten en het unieke vouwklik systeem. En eenmaal dichtgevouwen, neemt u hem gemakkelijk mee. Uiteraard rijdt de Gemino 30 bijzonder licht en is hij erg stabiel met een maximaal gebruikersgewicht tot 150 kg. Het brede zitvlak is comfortabel bij een ruststop en is voorzien van een royale, makkelijk afneembare mand. De geïntegreerde reflectoren aan alle zijden van de rollator en op de mand zorgen ervoor dat u goed zichtbaar bent. Kortom de Gemino 30 is de 100% rollator!

De Gemino 30 rollator is werkelijk een klasse rollator dit is te zien aan het gehele ontwerp overal is goed over nagedacht. Het gebruikers gemak van de Gemino 30 rollator is een groot pluspunt alles spreek voor zich en iedereen kan er gemakkelijk mee uit de voeten.

De Gemino 30 rollator, de 100% rollator van Handicare, is voortaan te verkrijgen in 3 hoogtematen (standaard, small en medium) waarbij de standaarduitvoering leverbaar is in verschillende kleurstellingen. Kies uit vijf framekleuren: pink, black, champagne, midnightblue en silvergrey. In elke kleur zijn bijpassende manden verkrijgbaar. Die kunnen natuurlijk ook met de andere framekleuren gecombineerd worden.

Er zijn een tal van nuttige accessoires leverbaar voor de Gemino 30 rollator, denk daarbij aan een stokhouder een dienblad of een handige rugsteun of wat dacht u van een paraplu deze houdt u droog of uit de felle zon.

Rollator kopen – Scootmobiel-comfortabel.nl